V kolikšnem času pretečeš 1 km?

30 SEP 2020


Migaj zdaj tekmovanje - sodeluj in se poteguj za lepo nagrado!


Tekmovalni duh požene kri po naših žilah. Zato smo se odločili, da začnemo ustvarjati tedenska Migaj zdaj tekmovanja. Vsak teden bo postavljeno novo tekmovanje v različnih športih. Gre za tekmovanje s samim seboj, kjer se lahko primerjaš tudi z drugimi.

Športni dogodek bo viden v iskalniku portala Migaj zdaj, pod nazivom MZ tekmovanje. Postavljeni ti bodo številni izzivi, kjer boš lahko povedal, koliko časa si potreboval za neko aktivnost/ v kolikih poskusih si opravil neko stvar/ kolikokrat si naredil neko aktivnost v določenem času ipd. Sodeluješ lahko tako, da na tedenski blog objavi tekmovanja, ki bo na podstrani Športne prireditve, komentiraš na zastavljeno vprašanje. Za komentiranje moraš biti registriran na portalu Migaj zdaj.

Izmed vseh sodelujočih na tekmovanju bomo vsak teden izbrali enega, ki bo dobil promocijski bidon Migaj zdaj in Polleo sport bombončke. Mesečno pa bomo objavili tekmovanje tudi na socialnih omrežjih, kjer bo dobitnik poleg tega dobil še Migaj zdaj majico. Občasno pa bomo poskrbeli tudi za tekmovanja v živo, kjer bodo nagrade še večje.

Prvo Migaj zdaj tekmovanje je že pred teboj:

Šport: tek
Dogodek: V kolikšnem času pretečeš 1 km?
Nagrada: promocijski bidon Migaj zdaj in Polleo sport bombončki
Čas za sodelovanje: od 30.9.2020 ob 14:00 do 6.10.2020 ob 20:00

Komentiraj na blog objavo in se poteguj za lepo nagrado!« NAZAJ
1

Komentarji uporabnikov

Datum: 5.10.2020 18:13:01 Uporabnik: Jurij Koya

Uff včasih hitreje včasih pa počasneje 😅

Moj zadnji tek na kilometer mi je vzel 6.03 minute 🤦‍♂️

Morda je čas da se preizkusim na maksimum.

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje športa


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document