Nagradna igra "Priporoči Migaj zdaj"

17 MAR 2021


Povej, komu bi priporočil portal Migaj zdaj?Portal Migaj zdaj se je marca 2020 prenovil in po novem lahko na njem ponudiš ali poiščeš vse interesne aktivnosti, ki ti prinašajo veselje! Želimo te spodbuditi k aktivnemu življenju, zato bomo podarili kar 5 Migaj zdaj majic! Eno za sodelujoče na Instagramu, eno za sodelujoče na Facebooku ter kar 3 za tiste, ki boste delili objavo po socialnih omrežjih in v njej priporočili uporabo portala Migaj zdaj!

V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da:
- všečkaš objavo na FB ali IG,
- slediš profilu @migajzdaj ter
- komentiraš na zastavljeno vprašanje, katerim trem osebam bi priporočil portal @migajzdaj.

Ne pozabi deliti in priporočiti portala Migaj zdaj, če želiš povečati svoje možnosti za nagrado!

Vabimo te, da se brezplačno registriraš na portalu Migaj zdaj in postaneš del skupnosti, ki skrbi za svoje dobro počutje! V naslednjih tednih bomo za registrirane uporabnike organizirali veliko brezplačnih dogodkov z zelo zanimivi gosti.
Nagradna igra traja do 21. 3. 2021 do 20:00. Srečni nagrajenec bo objavljen 22. 3. 2021 💝🥳SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre “ Priporoči Migaj zdaj” je Čertanec d.o.o., Žaucerjeva 20, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).

2. Potek nagradne igre

Nagradna igra poteka od 17. 03. 2020 pa do vključno 21. 3. 2020 do 20:00 na družbenem omrežju Facebook na naslovu www.facebook.com/migajzdaj/ in Instagram na naslovu www.instagram.com/migajzdaj/. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka ali Instagrama in ni povezana s Facebookom ali Instagramom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v kreativnem natečaju, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki všečkajo objavo, sledijo profilu @migajzdaj ter pravilno komentirajo objavo nagradne igre. Do sodelovanja pri dodatnih treh majicah je upravičen vsakdo, ki deli objavo po socialnih omrežjih in v njej priporoči uporabo portala Migaj zdaj.
Registracija na spletni strani ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Pogoj za sodelovanje v nagradni akciji je, da udeležen-ka/ec soglaša s pravili nagradne akcije.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev
Všečkaj objavo, sledi profilu @migajzdaj, pravilno komentiraj na zastavljeno vprašanje (Povej, katerim trem osebam bi priporočil portal Migaj zdaj) in sodeluj v žrebanju za nagrado. Z všečkanjem objave, sledenju profila in komentarjem na zastavljeno vprašanje izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Za dodatne majice moraš še deliti objavo po socialnih omrežjih in v njej priporočiti uporabo portala Migaj zdaj.
V nedeljo, 21.3.2021 ob 20:00 se nagradna igra konča in v ponedeljek, 21.3.2021 bomo razglasili naključno izžrebane nagrajence, ki bodo prejeli nagrado.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila, s katerim so sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in na na Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj/

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad
Nagrajenec bo objavljen na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj. Pred izročitvijo nagrade mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime ali Instagram uporabniško ime, ime in priimek in naslov.
Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.
Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.

Nagrada:
5 Migaj zdaj majic (vrednost majice 10,00 EUR)


Prevzem nagrade:
Nagrado vam pošljemo po pošti v roku (1) enega tedna po posredovanju zahtevanih podatkov na mail info@migajzdaj.si.


5. Davki in akontacija dohodnine
Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.

6. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook in Instagram ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na https://migajzdaj.si/migajzdaj-nasveti. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani www.facebook.com/migajzdaj/ in na Instagram strani www.instagram.com/migajzdaj/. Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni akciji: 17.03.2021.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document