Nagradna igra Postani najboljša verzija sebe!

9 DEC 2021


Povej, katerim trem osebam bi podaril delovni zvezek “Postani najboljša verzija sebe!”?Dne 13.12.2021 bo izšel poseben delovni zvezek za osebno rast. V sodelovanju s portalom Migaj zdaj, ki se zavzema za tvoje dobro počutje, bomo podarili enega.
 
 V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da:
- všečkaš objavo na FB ali IG,
- slediš profilu @zgodbezasreco na FB/@anacertanec na IG  ter Migaj zdaj
- komentiraš na zastavljeno vprašanje, katerim trem osebam bi podaril delovni zvezek “Postani najboljša verzija sebe!”.

Ne pozabi deliti objave, če želiš povečati svoje možnosti za nagrado! Vsi, ki bodo delili objavo, si bodo prislužiti tudi poseben popust za nakup delovnega zvezka.
 
Nagradna igra traja do 12. 12. 2021 do 20:00. Srečni nagrajenec bo objavljen na dan izida delovnega zvezka, 13.12. 2021 💝🥳


SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA IN PRAVILA NAGRADNE IGRE
 
  1. Organizator nagradne igre
 
Organizator nagradne igre “Postani najboljša verzija sebe!” je Čertanec d.o.o., Žaucerjeva 20, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: organizator).
 
  1. Potek nagradne igre
 
Nagradna igra poteka od 9. 12. 2021 pa do vključno 12. 12. 2021 do 20:00 na družbenem omrežju Facebook na naslovu www.facebook.com/zgodbezasreco/ in Instagram na naslovu www.instagram.com/anacertanec/. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka ali Instagrama in ni povezana s Facebookom ali Instagramom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v kreativnem natečaju, prejme organizator nagradne igre.
 
  1. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki všečkajo objavo, sledijo profiloma Zgodbe za srečo in Migaj zdaj ter pravilno komentirajo objavo nagradne igre.
Registracija na spletni strani ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Pogoj za sodelovanje v nagradni akciji je, da udeležen-ka/ec soglaša s pravili nagradne akcije.
 
  1. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev
Všečkaj objavo, sledi profiloma @zgodbezasreco na FB/@anacertanec na IG ter Migaj zdaj, pravilno komentiraj na zastavljeno vprašanje (Povej, trem osebam bi podaril delovni zvezek “Postani najboljša verzija sebe!”) in sodeluj v žrebanju za nagrado. Z všečkanjem objave, sledenju profiloma in komentarjem na zastavljeno vprašanje izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.
V nedeljo, 12.12.2021 ob 20:00 se nagradna igra konča in v ponedeljek, 13.12.2021 bomo razglasili naključno izžrebane nagrajence, ki bodo prejeli nagrado.
 
Vsi sodelujoči se s sodelovanjem strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila, s katerim so sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani www.facebook.com/zgodbezasreco/ in na Instagram strani www.instagram.com/anacertanec/
 

  1. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad
Nagrajenec bo objavljen na Facebook strani www.facebook.com/zgodbezasreco/ in Instagram strani www.instagram.com/anacertanec. Pred izročitvijo nagrade mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke: Facebook uporabniško ime ali Instagram uporabniško ime, ime in priimek in naslov.
Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.
Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.
 

Nagrada:
Delovni zvezek Postani najboljša verzija sebe! (vrednost 24,90 EUR)
 
 
Prevzem nagrade:
Nagrado  vam pošljemo po pošti v roku (1) enega tedna po posredovanju zahtevanih podatkov na mail info@zgodbezasreco.si.
 
 
  1. Davki in akontacija dohodnine
Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.
 
  1. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook in Instagram ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.
 
  1. Pravila nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na https://migajzdaj.si/migajzdaj-nasveti. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani www.facebook.com/zgodbezasreco/ in na Instagram strani www.instagram.com/anacertanec/. Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.
 
  1. Varovanje osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.
 
Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni akciji: 9.12.2021.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document