Postani Migaj zdaj partner


Ponujaš tečaje, delavnice ali vadbe? Bi rad privabil nove stranke in zapolnil svoje kapacitete? Postani Migaj zdaj partner in s tem prva izbira naših uporabnikov. Kot partner lahko z imenom podjetja in barvno izpostavljenostjo objaviš svojo aktivnosti, ko želiš privabiti nove stranke oziroma nimaš zapolnjenih vseh kapacitet. Poleg tega boš stalno vključen na podstrani MZ partnerji, da te uporabniki lahko najdejo. Postal boš cenjen član skupnosti, ki spodbuja aktivno življenje. Nudimo ti podporo z nasveti in po socialnih omrežjih obveščamo o tvojih akcijah in novostih, ki nam jih posreduješ, lahko nam zaupaš tudi svoje želje.

Za to se moraš registrirati kot partner in izbrati enega izmed ponujenih paketov. V odvisnosti od izbranega paketa, ki ga izbereš ob registraciji, ti je na voljo število dajanja aktivnosti. Na voljo so naslednji paketi (vključen 22% DDV).

Na voljo so ti naslednji paketi:

  1 mesec 6 mesecev 1 leto
MZ partnerji (do 10 aktivnosti na mesec) 29 € 94 € 155 €
MZ partnerji deluxe (neomejeno aktivnosti, prvi na podstrani MZ partnerji) 74 € 234 € 374 €


Ker smo prepričani v kakovost naših storitev, ti 30 dni nudimo 100% GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO! Če iz kateregakoli razloga ne boš zadovoljen z nami ali našimi storitvami, ti povrnemo kupnino.

NOVO! Paket za mlade podjetnike

Ker spodbujamo podjetništvo, mladim podjetjem (mlajše od 1 leta), ponujamo brezplačen 6-mesečni paket Migaj zdaj partnerja, da ti pomagamo rasti.


Želiš ustvariti račun za partnerja Migaj zdaj?
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document