O strani


Portal migajzdaj.si si je zamislila doktorica prava, diplomirana ekonomistka, pisateljica in ljubiteljica športa, ki je nekega dne spoznala, da v Sloveniji nimamo preprostega načina za koordinacijo športnih aktivnosti. Ideja je rezultirala v poslovnem načrtu in s sposobno ekipo strokovnjakov, ki so verjeli v ta projekt, smo ti ponudili portal migajzdaj.si, ki je bil namenjen pomoči pri koordinaciji športnih aktivnosti znotraj Slovenije.

Po letu in pol delovanja pa smo se odločili, da ti ponudimo še več in se razširimo izven športa na različne panoge. Portal Migaj zdaj ti sedaj omogoča iskanje in ponujanje aktivnosti kar na 7 področjih: Dom, Izobraževanje, Kulinarika, Lepota in dobro počutje, Šport in ples, Zabava. Naš cilj je ustvariti skupnost, ki skrbi za svoje dobro počutje in se zaveda pomembnosti aktivnega življenjskega sloga! S tem namenom smo v letu 2022 dodali še skupine, da se lahko ljudje z istimi interesi medsebojno povežejo.

Registracija na portal Migaj zdaj je brezplačna! Z registracijo dobiš možnost dodajanja novih aktivnosti in skupin ter pregledovanja obstoječih. Ker skrbimo zate in tvojo zasebnost, so tvoji kontaktni podatki na voljo samo zgolj osebam, na katero aktivnost si se prijavil.

Kaj še čakaš, najdi aktivnost ali skupino za prosti čas zdaj :)
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document