Oglaševanje


Migajzdaj.si vam ponuja številne možnosti, kako se predstaviti svojim potencialnim strankam.Stavimo predvsem na globlje sodelovanje in ustvarjanje pristnih odnosov.

V prvi vrsti lahko postaneš Migaj zdaj partner in s tem prva izbira naših uporabnikov. Kot partner lahko z imenom podjetja in barvno izpostavljenostjo objaviš svojo aktivnosti, ko želiš privabiti nove stranke oziroma nimaš zapolnjenih vseh kapacitet. Poleg tega boš stalno vključen na podstrani MZ partnerji, da te uporabniki lahko najdejo. Postal boš cenjen član skupnosti, ki spodbuja aktivno življenje. Nudimo ti podporo z nasveti in po socialnih omrežjih obveščamo o tvojih akcijah in novostih, ki nam jih posreduješ, lahko nam zaupaš tudi svoje želje.

Za to se moraš registrirati kot partnerji in izbrati enega izmed ponujenih paketov. V odvisnosti od izbranega paketa, ki ga izbereš ob registraciji, ti je na voljo število dajanja aktivnosti. Na voljo so naslednje opcije (vključen 22% DDV).

  1 mesec 6 mesecev 1 leto
MZ partnerji (do 10 aktivnosti na mesec) 29 € 94 € 155 €
MZ partnerji deluxe (neomejeno aktivnosti, prvi na podstrani MZ partnerji) 74 € 234 € 374 €


Ker smo prepričani v kakovost naših storitev, ti 30 dni nudimo 100% GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO! Če iz kateregakoli razloga ne boš zadovoljen z nami ali našimi storitvami, ti povrnemo kupnino.

V kolikor želiš predstaviti svojo storitev ali izdelek, lahko pod našim okriljem organiziraš dogodek, da se predstaviš širšemu krogu ljudi. V kolikor želiš dodatno izpostaviti svoje izdelke ali storitve, se lahko dogovorimo tudi za oglasni prispevek na blogu. Za večjo izpostavljenost pa se lahko odločiš tudi za oglaševanjem z oglasno pasico (bannerji) na vrhu vseh podstrani, med rezultati iskanja ali med profilom uporabnika. Za več informacij nam pošlji povpraševanje na info@migajzdaj.si.

NOVO! Paket za mlade podjetnike

Ker spodbujamo podjetništvo, mladim podjetjem (mlajše od 1 leta), ponujamo brezplačen 6-mesečni paket Migaj zdaj partnerja, da ti pomagamo rasti.

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document