Kaj so te zelene tabletke?

7 JAN 2020


Pred zajtrkom in kosilom me lahko vidiš, da vzamem zeleno tabletko. No, ni noben prepovedan doping, gre za algo chlorello.

Pred tremi leti sem želela iz svojega telesa odvesti toksine in strupe. Začela sem jemati kapsule za razstrupljanje iz pegastega badlja, ampak nisem imela občutka, da bi delovale tako kot sem želela. Zato sem raziskovala naprej in naletela na članke o zeleni algi chlorella.

Ugotovila sem, da vsebuje veliko beljakovin ter esencialnih aminokislin, vitamonom in mineralov. Pomagala naj bi izločati strupe in nevarne snovi (težke kovine) iz organizma, spodbujati zdravo prebavo in zdravo floro v črevesju. Ohranjala naj bi pravilno aktivnost srca in žil, podpirala vitalnost in aktivnost organizma ter krepila imunski sistem. Poleg tega pa naj bi še osveževala dah in zmanjševala neprijeten telesen vonj. Odlično!

alga chlorella

Odpravila sem se na lov za najboljšim prehranskim dopolnilom iz nje. Najboljšo ponudbo na trgu je imela Malinca, zato sem jo vzela pri njih (trenutno imajo ravno ponudbo 2+1 gratis). Ko so prišle na dom, sem jih začela jemati. Dvakrat na dan pred obrokom. In dejansko sem začela občutiti razliko…

Tablete so začele spodbujati zdravo prebavo, prav tako pa sem čutila, da se mi krepi imunski sistem. Prav tako pa se mi je zdelo, da je moj dah bolj svež. In tako chlorello jemljem že tri leta. Všeč mi je, da mi stalno razstruplja telo. Ni mi potrebno iti na poseben detox, ker konstantno skrbim, da je moje telo v dobri formi. Tudi če se spozabim, tako kot sem se med božičnimi prazniki, ups….

Ne morem garantirati, da bo pomagala tudi tebi, ampak meni vsekakor je. Seveda previdno z jemanjem števila tablet, če poješ večjo količino od predpisane, boste lahko nekaj časa preživeli na stranišču… Več o njej pa v spodnjem videu.

Za ogled video vsebine se morate strinjati s piškoti.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document