Športni partnerji

20 FEB 2020


Družba za šport se vedno najde?

Od kolega sem dobila vprašanje, če se sploh kdo prijavlja na športne aktivnosti, "ali folk ne zna migati sam". To me je spravilo v razmišljanje, ali ljudje sploh pravilno dojemajo stran. Seveda, da zna, ampak pri nekaterih športih ne gre brez športnega partnerja. Košarka je igra 10 ljudi, nogomet 22 ljudi, odbojka 12 ljudi, hokej 12 ljudi, tenis in badminton 2. Seveda imamo tudi individualne športe, kot so tek, kolesarjenje, pohodništvo, a je v družbi lepše športati.

Posmehovati se nad iskanjem športne družbe je enostavno otročje. Bolj žalostno je ostati sam doma, kot pa se poslužiti spletne strani. Ali pa zgubljati ure in ure pri iskanju soigralcev. Zase vem, da sem izgubljala čisto preveč časa pri iskanju soigralcev, pa bi to lahko rešila z nekaj kliki.

Če se boš dovolj potrudil, boš družbo za šport vedno našel. A pri tem boš izgubil ogromnoooo časa! Kaj ni lažje, da zgolj objaviš aktivnost in počakaš, da se zainteresirani kandidati prijavijo? Športno aktivnost lahko celo narediš zasebno in jo pošlješ želenem krogu prijateljev. Tako ti ni več treba kontaktirati vsakega prijatelja posebej, hkrati pa sam kontroliraš koga povabiš, kar pri FB skupinah ni možno.

Torej pravo vprašanje ni, ali ne znaš migati sam, temveč, koliko časa si pripravljen vložiti v to, da najdeš nekoga. Če si sit tega, da zapravljaš čas pri iskanju družbe za rekreacijo, je portal Migaj zdaj idealen zate! Ker je registracija brezplačna, nimaš kaj zgubiti, lahko samo pridobiš odlično družbo, v kateri se maksimalno nasmejiš.

Za ogled video vsebine se morate strinjati s piškoti.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document