TURNIRJI ODBOJKE NA MIVKI

18 MAJ 2020


Poletna beachvolley turneja že čaka nate!


Juhu, spet so možna športna tekmovanja! Za ljubitelje športa je to trenutek, ki smo ga že komaj čakali. Eden izmed priljubljenih poletnih športov je tudi odbojka na mivki. Za tekmovalni naboj skrbijo rekreativni turnirji, ki zapolnjujejo poletne vikende. Najboljše med njimi organizira Alen Tači, ki že drugo leto zapored organizira poletno beachvolley turnejo. Gre za sklop 12 turnirjev z enakim sistemom tekmovanja ter finale po 7 najbolj atraktivnih lokacijah po Sloveniji – Šentvid, Fitko Preddvor, Fitko Stražišče, Ludus Beach Park Ljubljana, Plaža Portorož, Terme Čatež in Murska Sobota. Poleg igre je na vsakem turnirju poskrbljeno za hrano, pijačo in praktične nagrade. Odločili smo se, da naredimo z Alenom intervju, da nam pove še malo več o njej.

Od kod ideja za poletno beachvolley turnejo?
Idejo o turneji sem imel že tri leta nazaj, vendar takrat ni bilo dovolj časa za izvedbo. Zdaj sem se najprej povezal z lastniki vseh igrišč turneje, ki smo jo skupaj oblikovali.

Kdo financira idejo?
V veliko pomoč so mi kot rečeno, lastniki igrišč za odbojko na mivki in sponzorji. Letos smo se povezali s Sport.Zone ekipo, ki nam je izdelala spletno stran, in bo vsakemu prijavljenemu igralcu plačala dres, bidon, in kapo s šiltom, ter glavne nagrade za finale. Hkrati bo na svoji strani vodila lestvico, rezultate, članke, galerijo in še veliko več.

Kaj pa imaš ti od tega?
Hehe, vem, da se jih veliko ne zaveda, da večino turnirjev in turnejo delam prostovoljno in da brez zaupanja igralcev, da bom zadevo izpeljal kvalitetno, ne bi preživel. Zato mi, ko odštejem stroške turnirja, igrišč, nagrade, hrano in pijačo, ostane nekaj malega, ampak da bi nekdo lahko od tega dejansko preživel pri nas, ga ne poznam.

Koliko časa ti vzamejo projekti?
Tako delo terja ne samo tisti dan na turnirju, ampak cel razvoj, klici, emaili, customer service je ogromen in od človeka zahteva v bistvu kar precej časa ter energije. Potem so tu še sestanki, sestavljanje pravil, sistema, vodenja, dogovori s sponzorji, vožnje gor dol, ipd.. V bistvu je to na nek način že postal moj life style. V tem resnično uživam. Vseeno pa imam cilj to početi vsako leto bolj kvalitetno in upam, da bo zadeva kmalu dobila svojo prepoznavnost in pritegnila več finančne podpore.

Kakšna je tvoja vizija?
Da skupaj z igrišči in igralci ustvarimo veliko beachvolley družino, kjer ni pomembno kdo si, od kod prihajaš in kaj počneš, ampak da smo zaradi odbojke na mivki čim bolj povezani ter uživamo v tem, kar imamo radi.

Kakšno je tvoje mnenje o portalu Migaj zdaj?
Projekt je odlično zasnovan, ker vsaj za odbojko na mivki lahko potrdim, da se igralce in soigralce išče na dnevni bazi. Pozimi in poleti. Verjamem, da je podobno tudi z ostalimi športi in aktivnostmi in zato je taka stran več kot dobrodošla. Lani me je poklicalo kar nekaj igralcev, ki niso našli partnerja za kakšnega od turnirjev, za letos pa verjamem, da zaradi Migaj zdaj teh težav ne bo.

Turneja se začne že 23.5., zato te vabimo, da se prijaviš že zdaj. Če nimaš partnerja, dodaj objavo na Migaj zdaj in počakaj, da se ti kandidati prijavijo. Nato pa samo še uživanje na mivki do konca! Več informacij te čaka na strani www.sport.zone.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document