TRENERJI SO ZAKON

4 JUN 2020


Bi rad napredoval v tvojem priljubljenem športu?

Ukvarjanje s športom je za zdravo življenje zelo pomembno. A kako se tega lotiti? Vse prevečkrat poskušamo nekaj delati sami. Prepogosta posledica je, da se poškodujemo, ker na nepravilen način obremenjujemo naše telo. Ali pa odnehamo, ker vidimo, da ne pridemo nikamor in nam zmanjka motivacije. Bolj pametna možnost je, da vsaj na začetku začnemo z vodenimi treningi, ki jih ponujajo športni delavci ali športni centri. Ti treningi so lahko individualni ali pa skupinski.

Izvajalec rekreacije je oseba, ki bo učila in nadzorovala pravilno izvedbo. Lahko je to trener, ki te bo iz nule naučil teniških zamahov. Lahko gre za trenerja, ki te bo naučil delati pravilne vaje v fitnesu. Lahko gre za vaditeljico pilatesa, ki te bo stalno motivirala. Lahko gre za trenerja odbojke, ki bo izboljšal tvojo tehniko. Izvajalci rekreacije so zelo pomembni, saj je za napredek potrebno znati se pravilno ukvarjati z našim priljubljenim športom.

Sprva je bil portal Migaj zdaj namenjen samo povezovanju rekreativcev med seboj, a sem v času koronakrize spoznala, da obstaja še en velik problem. Mnogo ljudi se želi ukvarjati s športom, pa se jim zatakne ravno pri tem, da ne vedo, kje bi se lahko udejstvovali. Vsem uporabnikom Migaj zdaj ponujamo možnost, da pridejo v stik s temi izvajalci rekreacije. Za njih smo namreč aktivirali poseben partnerski program. Če je aktivnost na prvi strani označena z oranžno barvo, to pomeni, da jo daje športni center ali vaditelj sam. Zgolj naši partnerji lahko dajejo objave, za katere zaračunajo strošek vodenja rekreacije. Še vedno pa si lahko rekreativci med seboj zaračunajo stroške uporabnine igrišča oziroma drug podoben strošek.

Včasih za spodbudo enostavno potrebuješ nekoga, ki bdi nad teboj. Trener nam pokaže, kako je prav, na nas pa je, da potem to povadimo. Potrebno je dopolnjevati prosto rekreacijo z vodeno rekreacijo. Prosta rekreacija z drugimi rekreativci je zelo pomembna, vendar je za dosego varnega in učinkovitega ukvarjanja s priljubljenim športom to priporočljivo dopolnjevati z vodenimi treningi. Ko boš imel tehniko osvojeno, boš še toliko bolj užival v druženju na športu. Če te zanima, da bi postal naš partner, klikni tukaj.

Seznam naših partnerjev:« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document