Ti organizacija športnih dogodkov povzroča sive lase?

17 SEP 2020


Olajšaj si zbiranje udeležencev na tedenskih rekreacijah, piknikih in turnirjih in to brezplačno!


Portal Migaj zdaj je bil ustanovljen z namenom pomoči pri iskanju družbe za šport. In to ne samo pri individualnih športnih, kot so tenis, badminton, pohodništvo, tek ipd., temveč tudi pri ekipnih športih, kot so košarka, nogomet, odbojka ipd. Verjetno se ti je že vsaj enkrat zgodilo, da so bili tvoji soigralci na tedenski rekreaciji odsotni, ti pa si moral zadnji trenutek iskati rezerve. In to ti je seveda vzelo ogromno časa. Časa, ki ga enostavno nimaš... Morda si se zato odločil, da boš dal povpraševanje v kakšno od FB skupin in so se ti javili ljudje, ki jih nisi želel. Nedvomno ti ob tem ni bilo prijetno...

Portal Migaj zdaj ti tukaj priskoči na pomoč. Ustvariš lahko javno ali zasebno objavo aktivnosti, kjer se ti zainteresirani prijavijo, ti pa potrdiš tiste, ki so všeč tebi. Rešitev je idealna tako za posameznike in podjetja, ki organizirajo rekreacijo za prijatelje in zaposlene, kot tudi za vaditelje in športne centre. Na portalu Migaj zdaj omogočamo, da si kdorkoli ustvari zasebno skupino (kontaktni podatek je elektronski naslov). Pri zasebni aktivnosti se avtomatično pošlje mail vsem v skupini, nato pa se povabljeni tam prijavljajo na to aktivnost, ponudnik aktivnosti jih samo potrdi.

Športni portal Migaj zdaj pa ni namenjen samo za tedenske rekreacije, sprejemaš lahko tudi prijave na športni piknik ali turnir. Saj veš, da je prijavljanje preko elektronske pošte malce nadležno, saj nimaš na enem mestu pregleda nad prijavljenimi. Če prijave zbiraš preko portala Migaj zdaj, imaš na enem koncu zbrane vse prijave skupaj s kontaktnimi podatki. Odlično sploh za razmere v času COVID-19!

Tudi FB dogodki lahko zbirajo prijave preko portal Migaj zdaj, namesto preko elektronskih naslovov. Potrebno je samo kopirati povezavo do aktivnosti, namesto do elektronske pošte. Trenutno večina prijav poteka preko elektronske pošte in je naporno voditi evidenco, tukaj pa imaš lahko vse na enem mestu za vse tvoje aktivnosti! Odlično, kajne?

Ampak pojdimo počasi… Kako to dejansko poteka?
1. Najprej se moraš registrirati na portalu Migaj zdaj (lahko preko FB ali tako da si ustvariš svoj račun na portalu Migaj zdaj). Registracija je popolnoma brezplačna.
2. Ustvariš športno aktivnost (vpišeš zahtevane podatke, kot so šport, čas, kraj, spol, strošek, nivo, čas igranja ipd.) ter se odločiš, ali bo aktivnost javna ali zasebna.
  •  Če je aktivnost javna, se bo prikazala na iskalniku na prvi strani in se bo lahko katerikoli registriran uporabnik portala prijavil nanjo.
  • V kolikor boš označil, da je aktivnost zasebna, lahko povezavo do aktivnosti pošlješ tvojim prijateljem v tvoje že obstoječe skupine na socialnih omrežjih (npr. Facebook, Viber) ali pa pošlješ obvestilo tvoji predhodno ustvarjeni skupini na portalu Migaj zdaj.
3. Zainteresirani uporabniki se ti prijavijo in ti potrdiš tiste, katere ti želiš.

Ta storitev je popolnoma BREZPLAČNA in lahko prihrani veliko časa z usklajevanjem! Trudimo se, da ti čim bolj olajšamo športno udejstovanje, saj nam to res ne bi smelo povzročati dodatnega stresa. Šport mora biti sprostitev kot uživa mična gospodična na Paeyball mizi :) 

Če želiš ponujati športne dogodke kot vaditelj ali športni center, pa se moraš dodatno registrirati kot Migaj zdaj partner in zakupiti plačljiv paket. Če imaš še kakšno vprašanje, nam kar piši na info@migajzdaj.si.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document