Kako pritegniti pozornost nasprotnega spola?

2 MAR 2021


Delavnica na temo partnerstva


Na novo smo uvedli Migaj zdaj dogodke, ki jih bodo vodili Migaj zdaj partnerji ali pa jih bom izvedla sama oziroma k njim povabila strokovnjake. Dogodki bodo potekali v živo ali pa online.

Online dogodki bodo potekali v zaprti FB skupini Migaj zdaj dogodki, do katere bodo imeli dostop samo registrirani uporabniki portala Migaj zdaj.

Pred ali po dogodku lahko na strani dogodka komentiraš in postaviš vprašanja, na katera bo odgovoril izvajalec dogodka, seveda pa se lahko vključite tudi vsi ostali.

Bodi aktiven z Migaj zdaj!

Aktivnost: delavnica na temo partnerstva
Naslov: Kako pritegniti pozornost nasprotnega spola?
Dan in čas: 8. 3. 2021 ob 19:00
Trajanje: 30 minut
Plačilo: brezplačno
Prijava: https://migajzdaj.si/aktivnost/16
Povezava na dogodek: https://www.facebook.com/groups/126846159285824

Prvi Migaj zdaj dogodek bom organizirala kar sama. Sem dr. Ana Čertanec, avtorica knjige (Ne)srečni konci, ki je priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih ljubezenskih priložnostih. Prav tako sem avtorica številnih člankov na temo partnerskih odnosov na portalih Zadovoljna.si in Ona On. Na delavnici ti bom povedala, kako moraš na spoznavnih portalih predstaviti sebe, da boš izkusil uspešen zmenek. Predstavila ti bom najpogostejše napake pri predstavitvah sebe preko slik ter pri dopisovanju.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document