Znebi se svojih strahov, jeze in žalosti

28 APR 2021


Delavnica EFT tehnike z LeoMigaj zdaj partner: Vdih
Dan in čas: 5.5. ob 18:00
Trajanje: 1h
Plačilo: brezplačno
Obvezna prijava: https://migajzdaj.si/aktivnost/113
Povezava na dogodek: https://www.facebook.com/groups/126846159285824

Tokratni Migaj zdaj dogodek bo delavnica EFT tehnike (t.i. tapkanje), ki jo bo izvedla Migaj zdaj partnerka Lea Murko, ki deluje pod imenom VDIH. Tapkanje - tehnika čustvene svobode - je zelo preprosto, a učinkovito orodje, s katerim lahko odpravimo ali vsaj omilimo neprijetne občutke, kot so strah, jeza, tesnoba, utrujenost, razočaranje.

Ustanovitelj tehnike Gary Craig, z njo je zaslovel po svetu potem, ko jo je "preizkusil" na vietnamskih vojnih veteranih, ki so trpeli za posttravmatsko stresno motnjo in pri njih dosegel fantastične uspehe, medtem, ko z drugimi metodami, tudi konvencionalnimi, ni bilo večjih in sploh ne trajnih učinkov.

Tapkanje vsebuje znanje 5000 let stare vzhodne medicine - akupunkture in vedenja in znanja novejše zahodne psihoterapije. Mnogi jo primerjajo z akupunkturo, le da pri tapkanju uporabljamo blazinice prstov in ne igel. Ko izvajamo metodo, se miselno osredotočimo na težavo, ki jo imamo in ki bi jo radi rešili, in tapkamo z blazinicami dveh ali treh prstov po nekaterih akupunkturnih točkah. S pomočjo tega preprostega orodja iščemo vzroke za naše težave. Metoda je učinkovita pri odpravi:
• neprijetnih občutkov, kot so žalost, jeza, krivda, strah in druge
• večjih čustvenih težav, kot so depresija, žalovanje, motnje hranjenja, izgorelost, fobije in številne druge
• fizičnih težav
Redna in vztrajna uporaba metode je doprinos k boljšim odnosom, boljši samopodobi, k sprejemanju sebe in drugih, večjemu uspehu na vseh življenjskih področjih, izboljšanju finančnega stanja, k boljšemu zdravju. Njene prednosti so številne. Je preprosta, učinkovita, primerna za otroke ali starejše ljudi. Lahko poiščemo pomoč EFT izvajalca in tapkamo individualno - osebno ali celo po telefonu, tapkamo v skupini, se udeležujemo delavnic in seveda lahko tapkamo tudi sami.

Na predstavitvi boste izvedeli vse, o tem, za kaj jo lahko uporabljamo. Naučili se bomo, kako merimo jakost občutka ali jakost neke druge težave, zakaj je pomembno biti pri določanju težave čimbolj specifičen, in postopka tapkanja. Metodo bomo praktično preizkusili.« NAZAJ
0

»Če verjameš v uspeh,
lahko to dosežeš!«


Blog za vse ljubitelje aktivnega življenja


Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Strinjam se Onemogoči piškotke
Untitled Document